Od úvodu domácí diktovali tempo. Už v deváté minutě poslal míč těsně mimo Belák, ovšem nemusel se spoluhráči litovat dlouho. O chvíli později si totiž na centr Stejskala naběhl Tichý a zblízka dorážel bez problémů – 1:0. Další příležitosti (Šmidrkal, Ransdorf, Stejskal, Tichý) zůstaly nevyužity, ale po půlhodině inkasoval hrobecký gólman Kysela podruhé. Faul na Slaničku potrestal perfektně provedeným trestným kopem Stejskal – 2:0.

Do konce prvního poločasu zkoušel štěstí z přímého kopu Slanička, Belákův gól neplatil pro postavení mimo hru a Ransdorf ještě dnes musí litovat, že z ideální parkety poslal míč mimo tyče. Těsně před odchodem do kabin přišel pro domácí trest. Hrobecký gólman Lukeš, který musel nastoupit v útoku, dokázal z levé strany prostřelit Michovského – 1:2.

A náhradní útočník hostujícího výběru mohl skórovat i podruhé. Hned po změně stran unikl Sekera a Lukeš z první pálil do domácího brankáře. Pak už se ale znovu hrálo podle not Štětí. Stejskalovu střelu vykopl z brankové čáry Polák, Belákovi chybělo k centru Kuclera pár centimetrů, v tutovce poslal „koníčkem" míč Slanička nad. Poté Kysela lapil další trestňák Stejskala a když se v závěru po přihrávce domácího středopolaře netrefil hlavou Belák, skončil duel těsným vítězstvím Štětí.

„Spokojeni můžeme být dnes jen se ziskem tří bodů," zhodnotil ve zkratce duel domácí kouč Josef Vinš.

Štětí - Hrobce 2:1

Branky: 12. Tichý, 30. Stejskal – 44. Lukeš, ŽK 3:3, poločas 1:1, r. Novotný, 150.
Štětí: Michovský – Tůma, Šmidrkal, Šimral, Ransdorf – Kucler, Malák (66. Poráč), Slanička, Stejskal – Belák (90. Blažek), Tichý.
Hrobce-Roudnice: Kysela – Hendrich, Bartůněk, Polák, Kühn – Sekera, Štorc, P. Slavíček – Brožík – Lukeš.