Od začátku zápasu byli hosté lepší, měli šance, ale hlavně Veverkovi se v zakončení nedařilo. Jenže nakonec to byl právě on, kdo v 16. minutě skóroval. Následně byli vyloučeni Stejskal s Motlíkem, a tak se pokračovalo v deseti na obou stranách. Středočeši v poslední minutě první půle po rohu inkasovali, když se prosadil Ransdorf.

Ve druhé půli však pěkně vypálil Veverka do břevna a dorážku zvládl Krndžija. V závěru měli domácí šanci srovnat, jejich střelu do odkryté brány ale obránci vykopli a Hostouň slavila.

„Jsem spokojený s výkonem i výsledkem. Kluci hráli dobře, bohužel se nedařilo v koncovce Veverkovi. Ale vyhrálo se a to je rozhodující," smál se spokojený předseda Sokola Hostouň Jiří Hondl.

„Na výkon z druhého poločasu v Rakovníku jsme nenavázali a body, se kterými jsme počítali, ve Štětí nezůstaly. Moc šancí jsme si na těžkém terénu nevypracovali. Střel na branku také moc nebylo a v obraně nám rychlonozí hráči soupeře dělali starosti," přiznal ve svém komentáři štětský sekretář Milan Plíšek.

Štětí – Hostouň 1:2

●Branky: 46. Ransdorf – 16. Veverka, 56. Krndžija, ŽK 5:2, ČK 25. Stejskal – 26. 25. Motlík, poločas 1:1, r. Hányš, 110.
●Štětí: Michovský – Kucler, Šimral, Ransdorf, Vacek – Vokoun (63.Tichý), Hrdý, Slanička, Mencl (63. Čámský) – Stejskal, Belák.