V osmé minutě vyrovnal Kuchař, ale hosté šli opět do vedení.  Brankou do šatny vyrovnával 19 vteřin před koncem třetiny Beránek. Úvod druhé dvacetiminutovky se vydařil lépe Pražanům, kteří otevřeli a zároveň uzavřeli skóre třetiny v 26. minutě.

Do třetí třetiny vstoupili aktivněji domácí a Pokorný srovnal. Na ledě se rozhořela bitva o každý kotouč a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Své další velké utkání odehrál i gólman Kolařík, který svými zákroky přiváděl hostující útočníky k šílenství.

Šťastnější domácí strhli vedení na svoji stranu v 52. minutě zásluhou Beránka. Oba týmy dřely a zápas ještě zdramatizovali domácí, když nejprve na konci 56. minuty šel na trestnou lavici na dvě minuty Pavlata a vzápětí Pokorný za napadení. Roudničtí ale zabojovali, vynutili si i faul soupeře a zbytek oslabení zvládli.

Roudnice – Kobra B 4:3 (2:2, 0:1, 2:0)Branky domácích: 8. Kuchař (Purma), 20. Beránek, 45. Pokorný (Kuchař), 52. Beránek (Pavlata) – 1. Kynčl, 12. Michalů (Kostka), 12. Maciboba (Kostka). Rozhodčí: Touš – Foltýn, Sládek. Diváci: 72.