Ti vyhráli díky anketě na webu a hlasováním pomocí kuponů v novinách. Všem ostatním zúčastněným děkujeme za zaslané fotografie a vtipné komentáře.

Absolutní vítězkou se stala Petra Mattauchová z Ústí nad Labem s celkovým počtem bodů 14 436! Petra, která tak ráda tráví léto na zahrádce u bazénu v Chabařovicích na Ústecku, bude muset své oblíbené místo opustit a 19. 8. ji Deník posílá na wellness pobyt pro dvě osoby do Itálie! A to s dopravou i polopenzí.

V pátek dopoledne si dojatá Petra v redakci Ústeckého deníku svoji cenu vyzvedla z rukou Ivety Kovácsové z CK IveRia TRAVEL.

close 24. PETRA MATTAUCHOVÁ, CHABAŘOVICE. info Zdroj: Petra Mattauchová zoom_in

Galina Vízková z Dubí u Teplic už v Itálii letos byla. Ale díky čtení Deníku v moři získala 13 702 bodů, a umístila se tak na druhém místě. Jako odměnu ji posíláme na víkendový pobyt se snídaní ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Větruše v Ústí nad Labem. 

close 18. GALINA VÍZKOVÁ, ITÁLIE. info Zdroj: Galina Vízková zoom_in

Adriena a Jaroslav Šípovi z Ústí nad Labem vzali Deník do Anglie. V hlasování si tím vybojovali 5 487 bodů. Za odměnu si užijí dvě hodiny vířivky a sauny ve wellness Hotelu Větruše + 500 korun na konzumaci v místní restauraci. 

close 8. ADRIENA A JAROSLAV ŠÍPOVI, ANGLIE. info Zdroj: Adriena a Jaroslav Šípovi zoom_in

Do první desítky se dále dostali na 4. místě Helena Sekerová z Chomutova s 4 403 body, pátý Jaroslav Pospíšil z Bíliny s 4 185 body, šestá Michaela Cicková z Ústí nad Labem s 3 518 body, sedmá Margita Koritenská z Ústí nad Labem s 1 865 body, na osmém místě skončili Stanislav a Zdeňka Řánkovi z Děčína se ziskem 1 736 bodů, devátá byla Lenka Rykrová z Litoměžci - 1 556 bodů a desáté místo vybojoval Václav Zíta z Lovosic za 1 036 bodů.