„Hráči byli před zápasem trochu nervózní, v přímém přenosu televize nehrajete každý den, ale všichni jsme si to užili,“ usmíval se šéf domácího klubu Daz Moss.

V malém areálu na Zličíně vše doslova zářilo: obří přenosový vůz, televizní štáb a znělka Ligy mistrů. Tak to chodí během projektu Můj fotbal živě. Jen diváků se nesešlo tolik jako jinde. „Když přijedeme na vesnici, je to pro všechny událost, ale týmy z nižších soutěží v Praze nemají kromě kamarádů moc fanoušků,“ uvedl komentátor Vlastimil Vlášek.

Pravda u hřiště napočítali 250 zvědavých diváků, což je ale i tak desetinásobek běžné návštěvy Raptorů.c Přitom lákadlo bylo jasné: na podzim vyhráli Raptoři tým složený z cizinců na hřišti Prosexu 28:1.

Co to, že se příděl neopakoval? Svou vinu na tom nesly i velikonoční svátky. Domácí se museli obejít nejen bez několika hráčů, ale také bez kompletního trenérského štábu v roli kouče tak byl jinak útočník Mehrzad Seyri.

Hrdinou zápasu byl brankář hostů Dominik Fischer. Když někdo vypálí na soupeřovu branku v zápasu desetkrát, patnáctkrát, je to považováno za přestřelku. Ovšem na mladíka mezi tyčemi Prosexu šly více než čtyři desítky střel. „Nenudil jsem se,“ usmíval se, když dával poprvé v životě ohlasy do médií. „Škoda jen, že jsme nedokázali uhrát lepší výsledek, měli jsme na to,“ dodal.

Outsider z Bohnic prý nebyl nervózní (a ani jej nenahlodalo, že si na sebe prohru či výhru mohl vsadit). Domácí mužstvo navíc počítalo s jiným průběhem. „Výkon soupeře nás překvapil. Mohli jsme dát více gólů, ale tři body se počítají,“ hodnotil autor třetího gólu domácích, Ital Mattio Chiodi.