Štětí – Neštěmice 4:3 (3:0)

Domácí vedli po první části už 3:0, ale dovolili soupeři v 89. minutě srovnat z penalty. Poslední slovo měl však v závěru Stejskal, který završil hattrick.

„Branek viděli diváci hodně, ale škoda jen, že naše mužstvo ve druhém poločase polevilo a místo, aby zápas v poklidu dohrálo, tak nabídlo hostům možnost korigovat výsledek. Ti toho také využili a zápas dovedli až do dramatického konce, který naštěstí pro nás dopadl dobře," zhodnotil duel sekretář domácího týmu Milan Plíšek.

Branky: Stejskal 3, Slanička – Habrdle, Soukup, Hůla z pen., ŽK 1:1, r. Barva, 100.
Štětí: Michovský – Tichý, Tůma, Šmidrkal, Ransdorf (46. Blažek) – Belák, Malák (87. Koráň), Kucler, Matuzsewski (46. Poráč) – Stejskal, Slanička.


Hrobce – Litvínov 1:4 (0:0)

Domácí drželi v prvním poločase se soupeřem krok, ale ve druhé části začal úřadovat Kodeš, který tři branky dal a na jednu nahrál.

„V první půli kluci dodržovali taktické pokyny, Litvínov jsme kromě jednoho kiksu nepustili do vážnější šance. Chodili jsme do brejků, které ale končily na katastrofální přihrávce. V kabině nabádáme hráče, aby byli důraznější ve středu, ale bylo to jinak. Obrana na druhé straně se nedala z lavičky ukřičet. Kodeš, na kterého upozorňujeme, pak jde šestkrát sám na gólmana, to je neuvěřitelné. Obrana byla děravá, roztažená po hřišti, záloha daleko. To se pak šikovnému soupeři hraje dobře. Litvínov vyhrál zaslouženě," přiznal zklamaný domácí kouč Marian Řízek.

Branky: Sekera – Kodeš 3, Kulhánek, ŽK 1:1, r. Roháč, 60.
Hrobce: Kysela – Púčala. Hora, Kühn, Sekera – J. Slavíček, Štorc, Polák, P. Slavíček – Kala (79. Lukeš), Horký (69. Neuman).