Domácí se od úvodu tlačili na polovinu soupeře, jako první zahrozil Stejskal, jehož střela jen těsně minula tyč. Bednářovu pozornost pak prověřili také střílejí Tichý a Slanička. Rumburskému gólmanovi pomohla po pokusu Stejskala konstrukce a dorážka Beláka k úspěchu nevedla.

Krátce po změně stran už se ale skóre měnilo. Kucler našel dobře postaveného Tichého a Štětí vedlo 1:0. Inkasovaný gól hosty probral a začali se osmělovat. Branku však vstřelit nedokázali, naopak na druhé straně byli v dobrých šancích Tichý a Stejskal. Pojistku však přidal až v závěru po rychlém útoku Stejskal 2:0.

„Byl to nepovedený duel. Naše mužstvo mělo sice po celý zápas viditelnou převahu, ale využít toho nedokázalo. Špatná střelecká muška, spousty šancí, které vyžadovaly více klidu a přesnosti končily odevzdáním míče soupeři. Rumburk, který přijel ve velmi improvizované sestavě, bojoval po celý zápas a konečné rozhodnutí padlo až šest minut před koncem. Utkání dobře odpískala trojice rozhodčích, kterým za jejich výkon děkujeme," zhodnotil duel na klubových stránkách domácí sekretář Milan Plíšek.

V příštím kole se Štětí představí na umělce Junioru Děčín.

Štětí - Rumburk 2:0

Branky: Tichý, Stejskal, ŽK 2:2, poločas 0:0, r. Doubek, 150.
Štětí: Gabriel - Kotrba (70. Poráč), Šmidrkal, Šimral, Tůma - Kucler, Slanička (63. Ransdorf), Malák, Stejskal (85. Koráň) - Tichý, Belák (85. Matuszewski).