Hosté měli štěstí, že hned první šanci nevyužil v úvodu Fíček, ale Meteor přesto brzy udeřil, když se po rohu prosadil hlavou Daňhel. Aktivnější domácí odcházeli do kabin s těsným náskokem, který se snažili hosté po změně stran zlikvidovat, zvýšili aktivitu, ovšem v 69. minutě neudržel nervy na uzdě Malák a za strčení do protihráče viděl červenou kartu.

Domácí rozhodli v závěru, nejprve nezakončil přesně akci Vacek, aby na druhé straně trestal z brejku Stibor. V poslední minutě pak přidal po dalším protiútoku do otevřené obrany třetí gól Minárčik.

„Začátek zápasu patřil domácím fotbalistům, po první brance se hra celkem vyrovnala a v polovině druhého poločasu se zdálo, že by se mohlo i vyrovnat. Zápas možná rozhodlo zbytečné vyloučení Maláka, v deseti už pak bylo těžké výsledek otáčet. Je třeba přiznat, že stejně jako před týdnem, kdy jsme také nevstřelili branku, jsme si moc příležitostí nepřipravili, a když se k tomu přidá i fakt, že jsme bezzubí při standardních situacích, tak budeme body získávat hodně těžko," poznamenal ve svém komentáři sekretář Štětí Milan Plíšek.

Meteor - Štětí 3:0

●Branky: 20. Daňhel, 80. Stibor, 90. Minárčik, ŽK 3:6, ČK 69. Malák (Štětí), poločas 1:0, r. Szikszay, 170.
●Štětí: Kloub - Čámský (63. Böhm), Šimral, Ransdorf, Vacek - Kucler, Slanička, Malák, Hrdý (73. Mencl) - Belák, Tichý.