Vyčerpaly vás letošní horké dny někde u moře? Potřebujete své tělo zregeneroval a zrelaxovat? Pokud ano, pak právě pro vás jsou zde malebné Lázně Mšené, oáza klidu a pohody nedaleko Prahy, kde vám pomůžeme načerpat energii do dalších pracovní dní.

Relaxace na dosah ruky

Malebné Lázně Mšené se nacházejí pouhých 45 km od Prahy, nedaleko města Roudnice nad Labem. Nemusíte tedy překonávat tisíce kilometrů, stačí jen nasednout do auta, zadat do navigace cíl Mšené - lázně a nechat se ohromit malebným údolím Mšenského potoka, které se vám otevře po půl hodině jízdy z Prahy.

Vytrženi z každodenního městského života budete krásnou krajinou s nezaměnitelným geniem loci lázeňského městečka s nádechem nostalgie starých časů .

Lázeňská tradice

Krásný udržovaný lázeňský park s rybníkem však není to jediné, nač se můžete těšit.

Lázně Mšené spojují svou dlouhou tradici sahající až do 18. století s tím nejmodernějším vybavením a bohatou nabídkou lázeňských a wellness procedur, kterou ocení i ti nejnáročnější klienti.

Každý si přijde na své

Lázně Mšené myslí na každého z vás. Pokud nemáte čas odjet na celý víkend a přitom byste rádi lázně I vy navštívili, máte možnost. Ideálně sestavené balíčky lázeňských procedur můžete absolvovat i během jediného dne.

A po příjemném odpočinku při masáži či po koupeli pak nezapomeňte zavítat do lázeňské restaurace, která nabízí příjemné posezení, tradiční českou, ale i zahraniční kuchyni, teplé lázeňské oplatky nebo skvělé míchané nápoje.

Nenechte si ujít například třídenní pobytový balíček Čokoládový víkend a ponořte se do čokolády až po uši.

Během pobytu uvolní vaše napjaté svaly čokoládová masáž zad, čokoládový zábal, čokoládová koupel, ale i čokoládový peeling dolních končetin. Dáváte-li přednost pohybu v přírodě, není nic snazšího, než se vypravit na místní tenisové kurty, půjčit si kolo a prozkoumat okolí lázní z jeho sedla anebo se protáhnout při Nordic Walkingu.

Máte pocit, že čokolády není nikdy dost? Navštivte náš Café & Restaurant Letzel a dejte si čokoládu a čokoládový dortík.

Nabídka pobytů i jednotlivých lázeňských a wellness procedur je v Lázních Mšené nepřeberná a fantazii se meze nekladou. Zarezervujte si svůj pobyt na www.msene.cz.

Autor: Iveta Kožnarová, Lázně Mšené, a.s.