Co pro to musíte udělat? 

Vyfotit naše noviny (kterýkoliv ze severočeských Deníků na dovolené). Vaší kreativitě se meze nekladou. Můžete poslat fotografii Deníku u vás na houpačce na chatě v Českém ráji nebo fotku z karibské pláže. Vaši nápaditost následně ocení čtenáři Deníku, protože všechny zaslané fotografie budeme postupně zveřejňovat v pátečním vydání a na webu. Když k fotografii přidáte do popisku nějakou zajímavost, určitě to může pomoci k výhře. 

Hlavní cena je jasná: pobyt pro dvě osoby u moře v Lidu Adrianu (19. do 27. srpna) od cestovní kanceláře IveRia-Travel. Druhý se může těšit na víkendový pobyt v luxusním čtyřhvězdičkovém Hotelu Větruše v Ústí. Třetí si zdarma vyrazí na dvě hodiny do vířivky a sauny s poukazem do restaurace v hodnotě 500 korun.

close Karel a Monika Bečvaříkovi vzali Deník na  Radhošť.  Poslali dvě fotky, které pojmenovali Ústecký deník pro Cyrila a Metoděje až do ruky. info Zdroj: Karel Bečvařík zoom_in

JAK SE ZÚČASTNIT?
Na dovolena.sever@denik.cz posílejte do 26. července své fotografie, na kterých bude zachycen Deník na dovolené. Do předmětu dejte Deník na dovolené a napište krátký popisek (kdo je na snímku, kde byl pořízen a kontakt na vás).