Nepotřebujete permanentku, nemusíte bojovat s rezervačním systémem ani se svou vůlí vyrazit na jógovou lekci, když venku zrovna prší. Stačí vzít do ruky ručník nebo karimatku, lahev s vodou a zapnout internet. A rovnou začít cvičit. Nebo meditovat.

Už žádné vyčerpávající hledání

Výhodou je, že videoportál Kondice.cz nabízí na jednom místě stovky cvičebních lekcí, mezi nimiž můžete velmi snadno vyhledávat, ať už podle úrovně obtížnosti, konkrétního lektora nebo času, který si v daný den na cvičení můžete dovolit.  Už nikdy nemusíte znovu a znovu vyhledávat videa na internetu, abyste v polovině zjistili, že jde o nepříliš kvalitního lektora, se kterým jen ztrácíte čas a nervy. Naši lektoři jsou erudovaní a ověření. Kromě oblíbené jógy určitě oceníte také fyzioterapeuticky zaměřená cvičení, která řeší například karpální tunely nebo bolavá záda či příliš vyčerpávající menstruaci. Těhotné a čerstvé maminky zase ocení cvičení před porodem a po něm.

close Sestava jógy pro ty, co dlouho necvičili. info Zdroj: Kondice.cz zoom_in

Navíc: hodně čtení i poslechu

Ke každému cvičení vám navíc doporučíme recepty na zdravé a zároveň chutné a výživné jídlo. Přečíst si můžete také texty o zdraví, kráse, psychologii a osobním rozvoji. A protože víme, že na čtení nejsou vždycky úplně ideální podmínky, máme také audiočlánky, které si můžete pustit při žehlení, v autě - nebo prostě kdykoli budete mít čas a chuť poslouchat.

close Meditace info Zdroj: Kondice zoom_in

Unikátní databáze cviků

Po zaregistrování budete mít přístup ke všem - tedy nejen jógovým - videím. Velmi praktická je především unikátní databáze cviků, kterou jinde v češtině nenajdete. Návodně zde vysvětlujeme a ukazujeme, jak správně provádět dřep, prkno, výpad a další základní cviky. Máte-li širší záběr než jógu a občas ji chcete proložit pořádnou "makačkou", nabízíme špičkové lekce funkčního tréninku nebo instruktážní videa o běhání. Dále si budete moci přečíst elektronické speciály, teď jsme pro vás připravili antistresového průvodce a speciál věnovaný zdravému spánku. Každý měsíc budeme přidávat další.

close prkno se zdvižením paže a nohy info Zdroj: Kondice.cz zoom_in

Pokud už jste s naším webem Kondice.cz jógu cvičili, váš účet jsme automaticky převedli na videoportál, kde najdete všechna videa, na která jste byli zvyklí. Plus pořádnou porci cvičebních a meditačních videí a kvalitního čtení navíc.