Dnes odpoledne si návštěvníci můžou prohlédnout prostory zdejší základní a mateřské školy a v Lindově dvoře výstavu zemědělské techniky. Na kynologickém cvičišti proběhne voříškyáda a otevření nových prostor, u tenisových kurtů se představí místní hasiči. Od 16 do 19 hodin přijme na radnici starosta Milan Konfršt rodáky a večer je na náměstí připraven zábavní program.

V sobotu po obědě probíhá bohatý doprovodný program na fotbalovém hřišti a na náměstí. Na oslavy přijede v sobotu i litoměřický biskup Mons. Jan Baxant, aby od 10 hodin celebroval mši svatou v kostele sv. Otomara, který je spolu s tamní kaplí Panny Marie zařazen do dnešní Noci kostelů.

V obřadní síni bude během odpoledne přístupna výstava fotografií spojená prodejem upomínkových předmětů, na sále radnice proběhne od 22 hodin taneční zábava. Do programu se zapojil i ranč Ježkův mlýn, v jehož areálu se uskuteční další závod extreme trail.

V neděli od 10 hodin proběhne v kostele sv. Antonína Paduánského poutní mše svatá a poté žehnání cyklistů, motocyklistům a jejich strojům.